Logo CareOké Orthomoleculaire Therapie

Appel met contactgegevens CareOké

Over CareOké

Ans Hendriks

Mijn naam is Ans Hendriks. Ik ben orthomoleculair therapeut en heb Psycho Neuro Immunologie (PNI) gestudeerd. De PNI is de wetenschap die de verbanden tussen het psychologische gedeelte, het zenuwstelsel en het immuunsysteem bestudeert. Dit komt er op neer dat de PNI gaat over allerlei invloeden die op de mens kunnen inwerken: stress, emoties, bacteriën, virussen, verkeerde voeding, omgevingsfactoren, en beweging.

De twee vakbebieden stellen mij als therapeut in staat om een compleet inzicht te krijgen in iemands klachten. En om oorzakelijke verbanden te leggen. Op die manier is de therapie dus zeer effectief.

Als iemand gezondheidsproblemen heeft, is het vaak niet zo ingewikkeld als het lijkt. Mensen zijn lang niet altijd echt ziek, maar moeten gewoon wat gezonder leren leven. Ik help mensen weer op het juiste pad, waardoor ze zich beter voelen, beter functioneren en gelukkiger zijn. Door adviezen te geven over voeding en leefstijl. Zodat jij zelf kunt zorgen voor een blijvend betere gezondheid.

De orthomolecularie geneeskunde is een complementaire geneeskunde. Complementair wil zeggen aanvullend (op de reguliere geneeskunde). Je kunt het vergelijken met accupunctuur of homeopathie.

Zo kunnen de orthomoleculaire adviezen m.b.t. voeding, voedingssupplementen en bewegen leiden tot een sterke verbetering van uw klachten. Wat niet wil zeggen dat u dan maar zonder meer moet stoppen met uw medicijnen, zonder overleg met uw huisarts of specialist.

Echter het verschil van behandelen zit hem in het verschil van kijken naar de ziekte of klacht. Volgens de reguliere geneeskunde is ziekte een afwijking van een afzonderlijk orgaan.Terwijl de orthomoleculaire therapeut zich niet richt op de klacht of het orgaan alleen. Maar op het hele lichaam, uw leefomgeving. En welke invloed dat uitoefent op uw totale systeem. In dit geval werkt het dus sterk aanvullend. Aanvullend op uw reguliere arts.

Kan ik u ook helpen met uw gezondheidsklachten? Neem dan gewoon eens contact met me op.

Contact opnemen met Ans »

CareOké Orthomoleculaire Therapie
Holterberglaan 2a
5628 DD Eindhoven
06 - 418 05 017
info@careoke.nl

Bent u in Spanje, bel dan Altea (Alicante) 677 777 376

CareOké is als orthomoleculair therapeut werkzaam in Eindhoven en in Altea (Alicante, Spanje).

Gezondheidsklachten | Orthomoleculaire geneeskunde | Tarieven | Over CareOké | Contact opnemen